Snelmenu

Raadgevers Horeca

Ans Verbeten en Piet Steunenberg

De eerste is de contactpersoon van de raadgevers Horeca. Zij stelt zich hier voor.

Ans Verbeten

Hoi, ik ben Ans. Leuk kennis te maken!

Ik zal niet ontkennen dat ik mijn leven heb moeten aanpassen toen ik ziek werd. Zo was ik fanatieke tennisster, dat is helaas voorbij. Maar er zijn leuke hobby’s voor in de plaats gekomen. Lekker shoppen bijvoorbeeld en dan ’s avonds het casino in om daar een gokje te wagen. Ook vakanties gaan gewoon door. Scootmobiel achter in de auto en hup!

Je ziet, ik ben een positief mens. Daarom zet ik me ook in voor mensen met een beperking. Als raadgever streef ik ernaar dat mensen zoals ik als volwaardige burgers van Venlo mee kunnen draaien.

Weet je, mensen met een beperking lopen tegen de gekste dingen aan. Zelf heb ik reuma, waardoor ik bijvoorbeeld moeilijk een toiletdeur op slot kan draaien. Het klinkt onnozel, maar het zijn handelingen waar een ander niet bij stilstaat. Zo zie je hoe belangrijk het is dat men weet wat het betekent om met een beperking te leven.

Een beetje begrip doet wonderen. Maar, en dat mogen we zeker niet vergeten, begrip moet wederzijds zijn. Ik probeer me ook in te leven in een horecaondernemer die zijn best doet om in zijn drukbezochte zaak iedereen tevreden te houden. Ook al heb je een beperking, je kunt niet álle aandacht opeisen. Wil je met me meedenken? Stuur me een e-mail.

Hoofdmenu