Snelmenu

website www.toegankelijkvenlo.nl

Website

Deze website is niet meer volledig up-to-date. In gezamenlijk overleg tussen GRV-Toegankelijk Venlo en de gemeente Venlo wordt gekeken naar de informatievoorziening rond "Toegankelijk Venlo".  De leden van de werkgroep goed toegankelijk Venlo (onderdeel van de gehandicaptenraad Venlo) zorgen er wel voor dat de gevevens zoals te vinden onder "zoeken naar gebouwen" zijn bijgewerkt en betrouwbaar zijn. 

Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met de raadgevers van de gehandicaptenraad Venlo.

Lees meer

Toegankelijk Venlo

Toegankelijk Venlo

De gehandicaptenraad Venlo is samen met de gemeente Venlo aan de slag om er voor te zorgen dat Venlo toegankelijk is voor iedereen.

Lees meer

Gemeente Venlo

Toegankelijke gemeente Venlo

De gemeente Venlo heeft zich ten doel gesteld om toe te werken naar een volledig toegankelijke gemeente in 2024. Samen met de Gehandicaptenraad Venlo worden jaarlijks, naast de reguliere projecten en uitgezette acties, speerpunten benoemd.

 

Lees meer

Website toegankelijk Venlo

Deze website is niet meer volledig up-to-date. We blijven echter samen met de doelgroep werken aan een Toegankelijk Venlo. Een proces dat begint bij : staan we open voor mensen met een beperking? En, wat kunnen we doen om daadwerkelijk open te zijn voor die mensen? Open staan en open zijn is daarmee de leidraad naar een open en toegankelijke gemeente voor iedereen. Een proces waar we iedereen (gemeente, doelgroep, burgers, ondernemers, maatschappelijke organisaties etc.....) bij nodig hebben.

Hoofdmenu